U srijedu 29. lipnja s početkom u 10 sati provest ćemo online radionicu Uloga revizije u poslovanju OCD. Radionicu provodimo u sklopu projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj.

Uloga revizije u poslovanju OCD je deseta od jedanaest radionica koje provodimo s ciljem izgradnje kapaciteta OCD. Radionicu ćemo provesti putem Zoom Cloud Meeting platforme. Za sudjelovanje na besplatnoj online radionici potrebno se je prijaviti putem prijavnog obrasca.

Radionica će obuhvatiti sljedeće teme: polugodišnji financijski izvještaj, rebalans financijskog plana, uvid u financijske izvještaje i vrednovanje / evaluacija.

Ukupna vrijednost projekta Izgradnja kapaciteta za provedbu prioritetne politike EU, zaštite potrošača, u Hrvatskoj iznosi 490.831,40 HRK. Projekt financira Europska unija kroz Europski socijalni fond. Projekt financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt provodi Društvo Potrošačica s partnerima Udrugom za pravnu pomoć i Centrom za edukaciju i informiranje potrošača.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Društva Potrošačica.